Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu açan arkadaştan özür dileyerek bende bir soru sormak istiyorum.

yaşlı anne ve babam için bir arsa alıp prefabrik ev yaptırmak istiyorum

benim gözümü korkutan şey genel olarak belediyeler prefabrik evlere izin vermiyorlar gibi duyumlar aldım yıllar önce vazgeçtim bundan ve daire de uygu fiyata bulamadım.

konuyu okuyunca size sormak istedim . birde şirketiniz imzanızdaki şirketmidir acaba?

izmirde olacak eğer böyle birşey olursa. son olarak bankalar prefabrik yapılar için kredi sağlıyormu ve imkanları betonarme daire alır gibimi. ne zorluklar çıkıyor kredi alırken vb. saygılar.
belediyelik prefabrik konusunda problem çıkartmazlar. aksine depremden dolayı desteklemeleri gerekir. çünkü izin verdikleri beton yapılar yarın öbür gün depremde yıkıldığında ilk suçlananlardan biri belediyeler olur. o yüzden prefabrik yapılara izin vermek onlar için daha az risklidir. istediklerini yerine getirirseniz bir problem olmayacaktır.

imzamdaki şirket evet.

bazı bankalar kredi sağlıyor evet. ama biz sağlamıyoruz. kredi notunuz yüksekse bankalardan kredi alabilirsiniz. biz buradan profarma faturayı kesip size gönderiyoruz. sizde onunla bankadan kredi notunuz yüksekse prefabrik ev kredisi alabilirsiniz.