burayakadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu fikir , tez aşamasında gibi duruyor
KingoSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya mantıklı geldi bana ufkumu açtı.
Zaten tez değil hocam.

naboo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki Hocam, AKY hesaplarken bu etkisiz kelimeler makalenin toplam kelime sayısından da çıkarılmalı mı hesaplama yaparken
Evet, aslında öyle. Bloğumda uygulamasam da, önemli tüm sitelerimde profesyonel anlamda filtreden geçiyor. Hele benim gibi çenesi düşüklerin yazıları, kesin elden geçmeli

RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşırı kullanılmasa bile 200 kelimelik bir makalede en az 10 ile 20 kelime arası kullanılıyor bu kelimeler. bunun en güzel örneğini yazdığınız makalede bulabilirsiniz
Benim makaleleri baz almayın

Sizinkinden örnek verelim bakın ne hale geliyor;

Bakalım 10, 20 miymiş. Yazdığınız satırı traşlayalım;

Alıntı
aşırı kullanılmasa 200 kelimelik makalede 10 20 kelime arası kullanılıyor kelimeler güzel örneğini yazdığınız makalede bulabilirsiniz
Normalde mesajınız;
24 kelime 165 karakterdi. Traşlanınca ise;
16 kelime 133 karaktere düşüyor. Yani %33 kelime kaybı oldu

aslında ayrıca bu listeyle de sınırlı değil... daha çok var traşlanan... kırmızılar gibi (genel/özel durum ifadeleri, yönlendiren, önem belirten, derleyiciler, açıklayıcılar, karşılaştırmalar, özetleyen vb. gibi ifadeler de konu türüne göre ikinci süzgeçten geçip iptal edilirler. Tabi bunlarla da sınırlı değil

Kendinize bir plug (wp'de bunun için vardı) ya da script falan yazdırmanız en doğrusu olur. Ama konu derin... unutun gitsin
.