Hiç belli olmuyor hocam. Az evvel arkadaşla dondurma aldık. Cadde üstünde ki bir merdivenlere oturduk.
O sıra önümüzden bir çift çıktı. Kıza ister istemez gözüm takıldı. Çok güzeldi. Yanında ki arkadaş yakışıklı bir tip değildi. Hatta çirkin diyebiliriz. El ele gidiyorlardı.
Her zaman tip önemli değildir.
Tip ne zaman önemlidir. Kendini beğenmiş insanlara karşı tipinizi konuşturmanız gerekir. Bazı kızlara sözler hitap eder.
Tabii yine de size böyle kalın demiyorum.
Öncelikle bir spora yazılmanızı tavsiye ederim. Forumda bir arkadaş vardı. Sanırım nicki Tyler'dı. Bir konu açmıştı çok zayıftım hırs yaptım 7 sene de ki değişimi diye.
Gerçekten emeğinin karşılığını almıştı. Tipi öyle bir değişmiş ki şaşırmıştım.
Ardından bakıma çok önem verin. Temiz bir insan olun.
Dişlerinize bakın. Tırnaklarınızı düzenli kesin. Banyoyu 2-3 günde 1 hafta da bir değil de. Her gün yapmaya çalışın. Güzel kokular kullanın.
Saç modelinizi, sakalınızı değiştirin. Sizi en güzel gösterecek şekile sokun.
Tipsizim diyerek asosyal olmayın. Yarın sabah ilk işiniz meydan tarzı bir yere gitmek olsun. Gidin bakın sizden çok daha yakışıklı diyebileceğiniz kaç insan var dışarıda ?
Çiftlere göz atın. Bakın erkeklere ne kadar mükemmeller? Sürekli farklı ortamlara girin çıkın. Özgüveniniz yerine gelsin.
Cesaretinizi toplayın. Ben bu işi yapmak istersem yaparım diyin. Korkmayın.
Bende mükemmel bir tip değilim. Burada ki çoğu kişi de öyle. Benim bir kız arkadaşım vardı. Sağolsun şu an da yok. Kız su gibiydi. Çok güzeldi gerçekten. Ben bile bazen bakıyordum kendimi yakıştıramıyordum. Ama gönül bu. Sözler çok önemli. Eğer sözler ile bir insanın kalbine dokunabilirseniz geri kalan her şey boştur emin olun.