clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarafsız bir şekilde karşılaştırır mısınız? Sizce bu ikililerin hangisi takımlarına daha faydalı olur? Hangi ikili daha ağır basar? Kişisel olarak en iyisi hangisidir?

Benim görüşüm istatisklere bakılırsa Fenerbahçenin oyuncuları kıl payı biraz daha iyi görünüyor. Ancak Persie'nin forvetken Sneijder'in forvet arkası ofansif ortasaha olduğunu unutmamak lazım. O yüzden istatistik olarak biraz geride kalması normaldir. Sneijder'in eski bir oyuncu olması artı puan olacaktır. Podolski ile uyum sağlarlarsa iyi işler yaparlar. Nani ve Persie de aynı takımdan arkadaş oldukları için birbirleri ile uyumlu olduklarını tahmin ediyorum. Takıma adapte olabilirlerse onlarda çok faydalı olacaklardır. Genel olarak ise bunların içinde en iyi oyuncu Persie diyebilirim. Bir galatasaraylı olarak yorumum budur. Sizinkileri de bekliyorum
Podolski de kaliteli yıldız bir oyuncu türkiye liginde çok iş yapabilir bence ama çok istikrarsız şuanda napacağı belli değil bana göre birde çok sık sakatlanıyor, kağıt üzerinde pek uyumlu değil aslında Persie ile Nani birlikte oynadıkları süre boyunca United'de ne Persie Nani'ye Ne Nani Persie'ye asist yapmış ikisininde birbirine asisti katkısı sıfır. şuanda ne söylesek boş zaman göstercek.. Kişisel olarak bakıldığında dediğinz gibi Persie çok daha ağır basıyor hepsine bireysel başarıları çok fazla.