Hiç gerek yok farklı kimliğe bürünmeye. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. Samimiyetin dili olmaz. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Neden kızayım @Awoor senin canın sağolsun. Sohbetimiz baki olsun yeter.
Ayrıca "Giderek terbiyesizleşiyorsan, hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir." imzanı beğendim. Hayat müşterektir. O nedenle birbirimizi kırmaya gerek yok, kardeşçe geçinebiliriz. Herkes herkersi olduğu gibi kabullenmeli bence
@Awoor sadece merak ettim hani bilgisizlik...
Merhabalar,
yok bilgisizlik demedim o yanlış bir terim

ben sizden yakında kiralamayı düşünüyorum bu yorumunuz dan dolayı çok iyi oldu.
sadece bazı insanlar çok fazla uslup'a takılıyor o yüzden uyarmak istedim sadece özel mesaj attım dolu dedi diye yorum attım gerçekten kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysa
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:00:15 -->-> Daha önceki mesaj 18:56:46 --
Zaten başımıza ne geldiyse hep o usule bürünen çoluk çocuktan gelmedimi. Önemli olan hizmeti verecek kişinin çizgiyi geçmeden müşterisiyle iletişim kurabilmesidir. Fiyat konusunda birşey söylemek istemiyorum ama uslup konusunda ben arkadaşın yaklaşımını beğendim. Haa ilerleyen günler neyi gösterir bilinmez ama şu anda durum bu.
Birde şu firma mirma hep ağzımıza dolanmış ama firmanın anlamı başka. Biz konuşurken hosting firması diyoruz ama aslında ne bileyim firma değilde dükkan gibi düşünün. Firma şirket bunlar farklı kavramlar, bu kavramlarda şirket yöneticisi, yönetim kurulu üyeleri vsvs var ama hosting işinde muhasebe departmanı teknik servis departmanı teknik departman vsvs diye YAZI ANLAMINDA var. Yoksa hosting işi yapan herkesin ayrı ayrı muhasebe ofisi bilmem ne ofisi yok. Bu gibi işleri tek 1 bilgisayarda yapmak mümkün, dükkana işyerine bile gerek kalmıyor çoğu zaman.
Yani kısacası anlatmak istediğim firma şirket kavramlarını her ne kadar ağzımızdan çıkarken kullanıyorsak aslında hata yapıyoruz. Bu hatayı ben dahil bizler çoğu kişi yapıyor. Haa tüm hosting işi yapanlar böyle değil tabiki işini büyütmüş kişiler de mevcut, allah herkese gani gani versin hakkıyla kazanıyorsa eğer.
Öte yandan inşallah bu forumdan yasaklanmış ve farklı bir kimliğe bürünmüş biri değilsinizdir
Hayırlı satışlar.
Yoo özel mesaj atarsanız kişisel bilgilerimi veririm zaten biz sizinle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum ? hatta baya samimi bir şekilde yanlışım varsa düzeltin ?
Ben sadece arkadaşı uyardım bana giren çıkan yok açıkcası