Haber sitesinden para kazanalım yolumuzu bulalım derdindeyseniz 4 gencin emeği yazık olmasın hiç girmesinler bu işe ne yazık ki öyle bir dünya yok

Ama yine girmek istiyoruz diyorlarsa;

1- Google sistemine aykırı gelmeyecek her temayı kullanabilirsiniz
2- Ne kadar çok içerik girerseniz o kadar avantajını görürsünüz. Ancak burada bir ayrıntı var. Kopyalayarak 20 haber gireceğinize kendi ifadelerinizle yazılmış 1 haber girin daha çok faydasını görürsünüz.
3- News başvurusunu aylık süresine göre değil de google indexlerine göre karar verirseniz daha az yanılırsınız.
4- Domain uzantısının pek bir önemi yoktur ama önemsiz diyorum diye aykırı bir şey de kullanmaya kalkmayın
5- Eğer news kaydınız olursa gece editörü olmazsa olmazınız olsun. News sistemini çözerseniz ve ona göre içerik üretmeyi başarabilirseniz gece sabaha kadar alacağınız hit inanılmaz olabilir. Şöyle düşünün gündüz 1000 tane site ile rekabet ediyorsunuz gece 100 tane site ile...

Yıllardır bu işle meşgulüm. İnternet haberciliği ciddi bir mecradır. Aksama, gecikme kabul etmez. Hobi olarak yapılacak iş değildir. 24 saat aktif olunmalı. Eğer bir okuyucu kitleniz oluşursa o kitleye saygı duyarak iş yapmalısınız. Yok bizim başka işlerimiz var boş kalırsak yaparız mantığıyla bu işe girerseniz baştan kaybeden taraftasınız.

Bir diğer uyarım da şu olsacak. Haber ajanslarının abonelerine ücretle geçtiği haberleri, fotoğrafları ve videoları ücretsiz kullanmaya kalkarsanız çok ciddi cezalarla karşılaşabilirsiniz. Bu konu özellikle AA'ya dikkat edin. Hiç afları olmaz. 15-20 bin lira cezayı vururlar size belinizi doğrultamazsınız daha. Hapis cezasına hiç girmiyorum...

Para kazanmak için bu işi yapmayın başka türlü sitelere kanalize edin emeğinizi. Haber sitesinden para kazanmanın yolunu bulursanız bana da haber verin