f1squad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet o tipsiz ben oluyorum gerçekten tipsizim ablam ve arkadaşlarım bile söylüyor. doğal olarak hiçbir kız şu yaşıma kadar (23) ilgi göstermedi. ilgi göstermeye çalıştıklarım ise pek takmadı soğuk davrandı. bunlar beni fazlasıyla aşan kızlarda değildi halbuki ortalama tipteki kızlarda denedim şansımı olmadı alıştım aslında tek tabanca takılmaya ama bazen önüne geçemiyorum malesef. bir kız çocuğum olsun istiyorum mesela ama böyle giderse nasıl olacak? para faktörünü saymazsak beni ben olduğum için seven biri çıkar mı şu dünyada ey r10 ahalisi öyle kısaca içimi dökeyim dedim okuyan okumayan herkese teşekkürler
Tek tabanca takılmanın zararı yok inan bana.Para ve statüde yoksa şuan avantajlı pozisyondasın desem gülersin heralde.Bak eğer insanların senden istedikleri birşey yada çıkarları yoksa gerçek yüzlerini daha rahat gösterirler çünkü sende kaybedecekleri birşey olmadığını düşünürler.Sende bunu avantaja çevirerek insanları rahatça eleyebilirsin.Herkesin bir beğeneni vardır çirkinlik,tipsizlik neye göre kime göre ? Dizi izleyip film izleyip üçgen vücutlu erkek hayal eden kızların dediklerine mi bakıyorsun ? Bu yaşlarda insanların hayalleri baya balon olur."Hayaller Paris Hayatlar Adana" gerçeği ile karşılaştıklarında kendilerine gelirler merak etme

Şu sözü çok severim:

"Beyaz atlı prensi bekleme, seyise razı ol, yoksa ata kalırsın."