Templar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açılıyorda 240p de bile çok yavaş. Birde ileri sarmıyor. Bunlarda düzelirse süper
Şu anda üzerinde çalışmalarımız devam etmekte, fazla yüklenme olduğu için bu tarz problemler yaşıyoruz. Yakın zamanda o da çözülmüş olacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09:19 -->-> Daha önceki mesaj 23:03:37 --

Rigobert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vk.vidomaster.com/video/play.php?video=nMTAscyQemCVpmxoaIZ8eIfMtl-fmGVmY8V-d46MfWZlZW1kqrmwpsjJepWTmZhlaYixdIyEfWViYaOlaI-xuc3IrG5oaK6hiIGVpNKuu5-YnZmldbWti4mNf2mja492ZJPGuM-htpd7rYuMjLrEbqK-oX9li616oqbGkbO_l3aDnIqbhKGAu7jHgaKmbHmFrpiBmNPOgX 56d4N4iKidq6-lfoU

kendi sunucunuz üzerinden izletiyorsunuz ?
Birincisi o gösterdiğiniz URL gizli değil, eski versiyon olmayan hemen her browserda f12'ye tıklayıp network'ü takip etmek görmek için yeterli. Bunu da sanırım webmaster olan herkes bilir.

İkincisi nasıl izlettirdiğim hakkında detaya girmiyorum, gerekli argümanı size verdim, gerisini keşfetmek size kalmış.

Üçüncüsü ise "kendi sunucunuz üzerinden izletiyorsunuz ?" diyerek çalıştırdığımızı kabul ettiğiniz link bir önceki mesajınızda "buyurun çalıştırın" dediğiniz link mi acaba ? Efendim ???