Hocam teşekkür ederim ancak ben e-ticaret sektöründeyim ve benimle aynı sektörde olan hiç kimse bana tanıtım yazısı satmaz. Bu durumda alanı genişletip biraz daha geniş anlamdaki sitelere bakmak + genel blog ve haber sitelerine bakmak şart oluyor.
Belki siteniz için biraz daha kafa patlatmanız gerekiyordur. (ki aslında herkesin böyle yapması lazım ama ne yazık ki tembel bir milletiz)
Mesela;
100 liraya 14x20 broşür bastıp, bir tarafına imsakiye koyup diğer tarafına sitenizi allayıp pullayıp koysaydınız ve bunu bulunduğunuz şehirde parklarda dağıttırsaydınız ve dönüşümleri gözlemleseydiniz.
ya da
Yine bulunduğunuz şehirde, hedef kitlenizin en çok bulunduğunu düşündüğünüz kilit bir noktada billboard kiralayın... haftalık bi kaç yüzlira falan tutar... yine dönüşümleri gözlemleyin.
vs vs
emin olun bu tarz yaklaşımlar, siteye girişlerin direk olmasından dolayı çok faydalı oluyor.
Ama tabi hepsini bir bütün olarak düşünmeniz lazım.
Oyun sadece bundan ibaret değil.
Site içi optimizasyonunuzun da on numara olmuş olması, botlar sitenize geldiğinde "bu adam ne yapmak istiyor" diye bi çırpıda anlaması lazım
Sevgiler
.