Ben bu ekran kartı dandik demedim, aradaki farkın sizin dediğiniz gibi 5 basıp 3'le çarpacak şekilde olmadığını söyledim ki birşey anlatmaya çalıştınız ama örneklemeniz gereğinden çok abartılı oldu. Örneklemenizin abartılı olduğunu sizde fark etmişsinizdir.
Her konfigürasyonlarda farklı performans alınır, benchmark değerleri konfigürasyondan konfigürasyona değişiklik gösterir. O benchmark değerlendirmeleri standart ölçümlerden ibaret. Ekran kartını alacak olan kişinin nasıl bir cihaza sahip olduğunu bilmediğimiz için standartlara takılmamız hata olur.
Neyse arkadaşın konusunu kirletmeyelim hakkına girmiş oluyoruz, konu sahibi arkadaşım kusura bakma hakkını helal et.
Merak etmeyin işten anlayan birisi varsa baksın ben kafadan sallamadım iki kartın benchmark skorlarına göre yorum yaptım ikisinin arasında dağlar kadar fark var önemli olan benchmark skoru arkadaşın dediği 700 veriyor benchmarkta satışta olan 1300 veriyor ve bunu 70 ve 130 ile giden araba olarak hesaplarsak satışta olan kartın açmayacağı oyun yok ha bazı oyunları orta detay düşük detay açar ama hepsinide açar yani çoğunuda full detay açar. Net olarak arasında 2 kat fark var buda demekki o karttan 2 tane ederi var bende 5 basar 3le çarpar dediysem bizim millette alışagelmiş 10 basar demedim gidipte sonuçta 2 ile çarpacağı kesin olduğuna göre bu durumda 5 basar 3 le çarpar dememinde normal olduğunu düşünüyorum sayın forum memuru benchmark skorlarınıda ayrıca bir araştırmanızı tavsiye ederim hatta buyrun linkler. Kimseyide yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum o karta 180 lira verecekler buna hem daha az hem performans fiyatıda ortaya koyunca sanırım çarpma bölme işlemlerimin sağlamasını yapmış oluyoruz.
http://www.videocardbenchmark.net/gp...Radeon+HD+6570 http://www.videocardbenchmark.net/gp...Radeon+HD+5750
EK olarak : mesleklerinizden biriymiş sanırım o zaman iki kartıda alıp bi zahmet benchmark yapın farkı bi görüverin

FPS nedir ne işe yarar 2si arasındaki FPS farkı ne olur onlarıda bi araştırıver ben senin gibi nette gezip mario oynamıyorum oyuncu olduğum için arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışıyorum bugüne kadar ne sattıklarımdan ne önerdiklerimden kimsenin memnunsuzluğu olmadı.
Ayrıca vatandan alan ve şu an vatanın sitesindeki yorumlardan birini ekliyorum.
Alıntı vatan bilgisayar......
Bu kartı önermem, çünkü kartın oyun performansı düşük. Oyun oynamak için alıyorsanız almayın. Ama günlük kullanım için (internette gezinme, basit oyunlar oynama) alabilirsiniz. Ayrıca eski bir kart. Benzer fiyata daha güncel bir kart bulabilirsiniz.Ayrıca oyun oynatmaz demiyorum, oynatır her türlü ama iyi FPS alabilmek için ayarlardan kısmanız gerekir. Bilgisayarıma format attıktan sonra orta ayarlarda 1080p oyun oynamaya başladım. Ama her oyunu değil.
Hocam bu kadar tartışmaya gerek yok. Eğer hakkım varsa tabiki helal olsun. Biraz gereksiz sürtüşme olmuş