Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam saçmalamayı kesin bence, Serkan İnci caps geçen sayfaları kim oluyor da kapattırıyor. Evet parayla satın alabilir marka olmuş diyorsunuz, elbette olmuş marka, parası var sayfaların değeri belli o zaman parayı sayfalara yatıracak ve bütün sayfaları satın alacak, bu şekilde söylerseniz belki tamam diyen biri çıkar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:30:07 -->-> Daha önceki mesaj 14:29:04 --

Forumdaki arkadaşlar da fiyatı düşürmek için Ekon haklı bir daha ki sefer toplarlar mı bilmem ama felan yazmış hemen altına pm alabilir miyim yazmış, arkadaşım sen bunlara bakma iyi satışlar.
Konunun üstünden 4 ay geçmiş
Öncelikle üslubunuza dikkat edin, biraz araştırın, en basitinden şuan ki inci sözlükte bir konu açın sizinle sayfalarca bi dalga geçsinler, cesaretiniz var ise
( bi ara adında inci ve caps geçen onları taklit eden bütün sayfaları aldılar şuan alıyorlar mı bilmiyorum ara sıra yine işlem yapıyorlar sanırım bu aralar pek takip edemiyorum )
serkan inciye ulaşıp sorun bu soruyu. Amacım burada konunuzu baltalamak falan değil ortada bir gerçek var ve bu gerçeği, kusuru alıcıya sizin satarken söylemeniz gerekli. Söylemediğiniz taktirde bu haksız ticarete girer, bir de bu yönden bakın yanlış mıyım ?
Ayrıca serkan inci kim oluyor da kapattırıyor demişsin sesli güldüm

Kolay gelsin