Yalan yanlış kulaktan dolma bişey değil benim ki ve çok bilmişlikte yapmıyorum. Öfke dolu bi yanıt yerine güzelce izahını yapamıyor musun ? Kaç yıldır sözlük takipçisiyim sözlük sahibi Serkan İnci yi biraz takip etsen adında İnci ve Caps geçen sayfaları üstüne almaya başladığı haberini veren durumlarını görürdün yada biraz sözlükte takılsan bunun farkında olurdun kaç tane büyük sayfayı aldı adamlar. Çünkü bir marka oldular artık. Bunu bildirmek istedim yanlış veya doğru. Madem yanlış olduğunu düşünüyorsun güzelce yaz benim amacım konunu baltalamak değil. Ne çok bilmişlik yaptım ne de kulaktan dolma bi bilgi verdim. Ön yargılarınızdan kurtulsanız iyi edersiniz, yoksa çok şey kaybedersiniz.
Hocam saçmalamayı kesin bence, Serkan İnci caps geçen sayfaları kim oluyor da kapattırıyor. Evet parayla satın alabilir marka olmuş diyorsunuz, elbette olmuş marka, parası var sayfaların değeri belli o zaman parayı sayfalara yatıracak ve bütün sayfaları satın alacak, bu şekilde söylerseniz belki tamam diyen biri çıkar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:30:07 -->-> Daha önceki mesaj 14:29:04 --
Forumdaki arkadaşlar da fiyatı düşürmek için Ekon haklı bir daha ki sefer toplarlar mı bilmem ama felan yazmış hemen altına pm alabilir miyim yazmış, arkadaşım sen bunlara bakma iyi satışlar.