Besiktasliyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
10 k beğeni alacağım.
Otolike
panel
bot
uygulama üzeri çekimler istemiyorum. organik diğer sayfalarda reklam yoluyla gelsin istiyorum. duruma göre sipariş sayısı arttırılabilir.
ilgilenenler
skype spilossigorta

Selamlar hocam öncelikle....

bahsettiğiniz konuda autolike-panel-uygulama üzerinden sayfa kasım çekimleri yaklaşık 5 aydır fb tarafından güncelleme yapılarak devre dışı bırakılmıştır bu yüzden bende dahil (eski panel sahiplerindenim feysbukbayi ) hiç bir şekeılde cekim yapılamaz bu belirtmek istiyorum öncelikle.

şayet profilden sayfaya aktarılma gibi 1 plan projenız var ise bu konuda yardımcı olabilirim ve size 1 profil örneği gösterecem takıpcilerini inceleyin nasıl türde hesaplar olduklarına dair çünkü olası sayfanızın yeni fanları olacaktır .acaba bot -fake- hesapalarmıdır diye kafanızda herhangi 1şüphe ve endişeye mahal vermeden inceleme şansı bulacaksınız bunu belirtmek istiyorum.

organık olarak reklamla yapılan kasım işleri elbette en ideal secimdir sayfaların daha iyi konumlarda olmasını sağlar fakat reklamla yapılan kasım işleri ancak 1 m ve üzeri olan sayfalarda yapıldığında yada cok hiti olan 1 sayfada yapıldığında neticeye ulaşır istediğinizi bu yollardan gerçekleştirebilirsiniz ...kolay gelsin