Selam. Tanıtım alınan siteni "domain authority" ne kadar önemlidir? Ve domain authority için bir ortalma bir çıta var mıdır? Örneğin 15 altı yararı olmaz gibi.
Domain authority hem çok önemlidir hem de önemli değildir. Bak şimdi sana bir soru soracağım. Bir internet sitesinin her zaman iyi sitelerde tanıtımının yapılması, hep övgülerle bahsedilmesi, hep çok otoriter sitelerde tanıtılması sence doğal geliyor mu sana? Sen ahrefs.com üzerinden veya herhangi bir backlink aracından bir sitenin linklerini kontrol ederken aa bu burdan tanıtım yazısı almış diyebiliyorsan emin ol onu google'da kolayca söyleyebiliyor.
Kısacası her telden backlink olacak ama zamanlamasını ve anahtar kelime linklemesini çok ama çok iyi ayarlamak lazım. Örnek hiçbir forum sitesi keyword ile link paylaştığını görmedim ben. Forum yazan kişi direk linki kopyalar bu linkten ulaşabilirsiniz gibi şeyler yazar.. Sadece doğal olmaya çalış. tanıtım yazılarını alırken ve tanıtım yazısı alınacak siteleri seçerken dikkat emen gereken tek nokta doğallık. ahrefs.com a girdiğinde o backlinkleri alındığı anlaşılmıyorsa görevini başarıyla yapmışssındır. O siteye hiçbirşey olmaz.