poe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı siteler özgün içerik ister bazıları istemez , sen şimdi şarkı sözlerine ne özgünlük katıcaksın ? Bence bir sitenin yükselmesi öncelikle bildiğin bir konu üzerine yoğunlaşıcaksın , flash oyun açıcaksan o konuda bilgi toplayıp ilerliceksin , hangi oyunlar daha gözde popüler oyunlar nelerdir , ilerde hangi oyunlar popüler olabilir.Rekabeti az olan siteler açmaya gayret ediceksin.R10 da modadır dönem dönem herkez aynı sitelere yoğunlaşır binlerce çöp site oluşur , istikrarlı sürekli güncel tutulan siteler ayakta kalır diğerlerinin domain süresi biter yada host süresi biter heba olur gider

Tavsiyem öncelikle keyword akılda kalıcı güzel bir domain seç ( ben iyi bir domain değilse hemen sıkılırım bırakırım genelde o site ile uraşmayı sizdede olucaktır iyi domain seçin gerekirse biraz para ödeyip almaya çalışın )

Wordpress kullanmaya gayret edin hem kolay hem kullanışlı.

Tasarım bence önemli , metatag keyword title ayarları spama kaçmayın gerçek bilgiyi girin.

Etiketi fazla abartmayın konu ile alakalı 2 3 etiket yeterli olucaktır.

200 Kelime altında içerikleri google zaten yetersiz bilgi görüyor ( film video vs. değilse ) içeriğinizi 250 300 kelimelere kadar çıkarın.

Biraz zaman , ilgi alaka zamanla sitenizin yükseldiğini görüceksinizdir.
Dostum yetersiz içerik diye bir şey yok. Sayfa hemen çıkma oranına göre değerlendirir yazı değerli midir, değil midir diye Google bunları kim söylüyor ya almış başını gidiyor bu şehir efsaneleri. Ben 100 kelimelik yazı yazarım, güzel bir yazı olur ziyaretçiler o sayfada kalır kimi 500 kelime yazar berbat bir yazı olur hemen çıkıp gider hangisi değerli olur 500 kelime demezsin heralde