facebookhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu acalı yaklasık 3 ay oldu ayrıldıktan sonra bıle sureklı mesaj atan ozledıgını her dakıka dıle getıren bırıydım ayrıldıktan 2 ay boyunca sureklı dusundum sureklı yazdım aklım ondan baskasını gormuyordu ve onun baskalarıyla takıplesmesı gıt gıde sınırımı bozdugundan artık bakmayacam dıye soz verdım kendı kendıme zaman gecsın dıye tanımadıgım ınsanlarla boş muhabbetler yaptım aklıma getırmemeye calıstım 1 ay boyuncada sosyal medya hesaplarına bakmadım
benden once cıktıgı bı cocuk vardı arada takıp isteği gonderıyordu bı kac kez uyardım kapandı eklemedı bı daha bugun aradan 1 ay gectıkten sonra profılıne bakayım dedım o cocukla takıplesmeye baslamıs ben hala unutamazken onun bu tavırları sevılmeyı gram haketmeyen ınsana bu kadar baglılık
Psikolojik takinti seninki biraz muhabbet edelim r10 istanbul iftar buluşmasına geliyor musun? Sana psikolojik destek verebilirim ücretsiz. Klasik bir laf vardır senin geçtiğin yollardan geçtik diye. Yapılmaması gereken herşeyi yapmışsın. Yapılması gerekenleri ise es geçmişsin sorun burada.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:50:29 -->-> Daha önceki mesaj 15:44:47 --

MusteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bence yarın ilk iş mübarek gün hemde,git bir kaç kilo lokum al lokum dağıt.Cuma ya git,allah'a şükür et.
Cidden söylüyorum allah'ın sevdiği kuluymuşsun,daha fazla üzülmemen için ALLAH C.C sana erkenden kızın gerçek yüzünü göstermiş.
Hadi geçmiş olsun,bu tür kızlar içinde canını hiç sıkma,yoluna devam et sen.Daha ne kızlar çıkacaktır o üni'de karşına.

Ve hiç bir kız için şöyle iyi,böyle namuslu,yok şöyle,yok böyle deme iyice tanımadan.
Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] öldüm ya yarıldım gülmekten. Bence en doğru tespit bu en net cevap seçilmeli. Dediğini yap emin ol pişman olmazsın.