ingilizcesozluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna forum dilinde konu baltalamak diyorlar.

Mesaj gecmisi ortadayken istediginiz rakama urunu vermedim diye icinizde kalmis bir seyi konu icerisinde degil ozel mesajla paylasmaniz daha uygun olurdu.

Degerlendirmeyi bu mesaj gecmisini okuyanlara birakiyorum.

öncelikle benim burda sizinle alıp vermediğim yok ben sadece sizinle iletişimimdeki sorunu dile getirdim ama siz show amaçlı yaklaştınız bu durumu yorum olarak değilde mesaj yolu üzerindende devam ettirim çözüm ulaştırabilirdiniz ama siz burda insanlara bir şey ıspatlama derdine girdim benim ilk yorumumda " hayır bunlardan almayın çok kötü ***********" gibi bir açıklamam yok tekrar okursanız şuanda tekrar ediyorum ben sorunumu dile getirdim burda öncelikle biraz medeni bir insan gibi ve ticaret yaptığınızı göz önüne alarak gerekli düzgün bir açıklama yapılabilirdi sonuç olarak burda yorum yapılması amacı iletişim sorununu gösterdim ki konunudada gösterdiniz ve direk olarak saldırdan moda geçtiniz burda şunu diyebilirdiniz " kusura bakmayın gözden kaçırmış olabiliririz" ben bu mesajlarıdan sonra 1-2 .. gibi bir mail daha gönderdim bunun cevabını alamadığımı iletim sizden ben bu yaptığınız sert açıklama ile ilgili özür dilemenizi istiyorum.

Devamını özel mesajdan yazabilirsiniz. burda bir şey ıspatlamamıza gerek yok

İlk yorumumu hatırlatmak için ekliyorum

byberke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar daha önce sahibinden görüp size yazmıştım ama yanlış hatırlamıyorsam bana pek yardımcı olmamıştınız. ve cevap bile vermemiştiniz