success_oath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Uzun süredir site işlerine ara verdim, bu süreçte ciddi sermaye biriktirdim, şimdi tekrar dönmek istiyorum.

Planım;

Reseller + Ücretli Wordpress Blog Temaları satın alarak en az 20 adet site açmak.

Sitelere tamamen özgün makaleler gireceğim.

1 webadsense'ye bağlamayı düşünüyorum, tabi kazanç süreci uzun olacak farkındayım.

Merak ettiğim konu;

Halen tamamen özgün makale siteleri ile kazanç sağlamak mümkün mü?

Ciddi boyutta sermayem mevcut, farklı girişim önerilerinize de açığım, teşekkürler.
Burada benzer konuda herkese aynı şeyi söylüyorum. İnternette paranızı çöpe atmayın. 20 sitenin giderleri, içerikleri vs; bunlara ödenecek ücretin karşılığının alınması aylar sürer. O da içlerinden birkaç tanesi tutarsa.

xx.xxx ve katları bütçeniz varsa alın bir kiosk. Cazip birkaç ürün seçimi yapın; işlek caddeye paralel ya da orta çapta bir avm ile görüşüp kiraları öğrenip ürün ya da gıda maddesi satın. Hem işiniz olur, hem başında durmayacaksanız birilerine ekmek kapısı olur.

Hiç olmadı yatırım ortaklığı yapacak tonla farklı iş grubundan insan var forumda. Ticaret her zaman hakkıyla yapılırsa karşılığını verir. İnternete para yatırmak iddaa oynamaktan farksız. Emek verip bir meblağ yapmışsınız. Çöpe atmayın.