@bilo'nun mesajı güven verdi şimdi

sizin yazılımdan bi denesek ne yapmamız lazım hocam bi pm atar mısınız ?
İnsanlarla uraşmak gerçekten sıkıntılı , bende son bir 2 özellik kaldı onları eklemem gerekiyor,onlarıda yaptım gerçi ama derlemedim . onsuz şu anda kimseye satmıyorum istekler tek tük geliyor almak için
.Baktım çok işe yaramaya başladı satmam herhalde ,yontem cunku afedersiniz p*c oluyor.
Bu program güzel fena değil bazı sorunlar giderilirse işinizi görür.Hit yollarken abartmayın site adıylada google dan gönderin.
Destek verin ilgi gösterinki adamlar eksikleri güncellesinler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:14:31 -->-> Daha önceki mesaj 02:04:30 --
Gaza getirme beni, işim var şimdi

X yıldır düzenli bir şekilde aylık (atıyorum) 10k aranma hacmi olan bir kelimede, sırf yükselicem diye hönk diye tepeden inip bir anda ekstradan aylık 2k (standardına %20 artış) trafik oluşturursan, siten Google'da kırmızı alarm verir, incelenir, dahada bırak organik morganik ziyaretçiyi, bot bile gelmez sitene
Ama açgözlü davranmaz, uygun hesaplamaları yapar ve ona göre kimsenin gözüne batmadan, minik artışlarla yüklenir, hitleri tabana dağıtır, bunu birde üçüncü dördüncü kademede gerçekleştirir ve gücü yavaş yavaş üst kademedeki sitelere aktara aktara gidersen, bak ana siten nerelere gidiyor... kaldı ki 3., 4., kademelere botun motun uğradığı yok (göze batmamışsan... en azından şimdilik)
Sevgiler
.
yoo bilo öle bişi yok kırmızı alarm filan

2000 hiti üst sıradaki sitelere girçık yapıp gönderdinmi olay tamam

bir günde ilk sıra