arkadaşlar anahtar kelimeyi erkek çorabı olarak düşünürsek (aslında erkek çorabı değil projemin deşifre olmaması adına örnek verdim) şu an elimde xxxerkekcorapshop.com adlı site mevcut (xxx yerine firmamın adı var), e-ticaret paketi var asp..
Sadece erkek çorabı sattığımı düşünün ve erkek çorabı aramasında arama sonuçlarında 30 larda. Hiç reklam vermediğimde kendi markamı yazanlardan günde 700 kişi geliyor 200 civarı da erkek çorabı modelleri vs varyasyonlarında arama yapanlar ve tanımlanamayan anahtar kelimerlerden ziyaretci geliyor. Adwords ile de + 1000 ziyaretçi çekiyorum ortalama. erkekcorabi.com.tr domaini alınabilir durumda, patent vs hepsini ayarlayıp cumartesi almayı planlıyorum. İlk yıl 800 tl ye malolacak sonraki yıllar biliosunuz sadece host domain giderleri vs. Wordpress kurup erkek çorabıyla ilgili özgün içerik yükleyip erkek çorabı aramasında ilk sıralara cıkarmak istiyorum. Bunu yapabileceğimi sanıyorum daha önce başka bir firmada yaptım. anahtarkelime.com diye bir domain vardı ben anahtarkelime.com.tr yi aldım .com un üzerine cıktım ve sonra siteyi markaadi.com a yönlendirdim markaadi.com 1. sıraya yerleşti ve uzun bi süre böyle kaldı. Ama sanırım izlediğim yok çok etik ve kabul edilebilir bir yol değildi. Erkek çorabında xxxerkekcorapshop.com u iyi yere getirmek için erkekcorabi.com.tr adlı domaini alınca nasıl değerlendirmemi nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?