Ben genel konuşmak gibi olmasın ama bazı söylenenlere katılmıyorum.Şöyle ki
Sonuçta bir şirketsiniz ve bunun bilincinde olmasınız şirket olmak kolay değil.Burada sorun bence her önüne gelenin hosting firması kurması yada hosting firmasıymış gibi davranması.İnsanlar bilgisiz olabilir yada hatalı sözler sarfetmiş olabilir sizin buna eliştirel değil çözümsel yaklaşmanız daha mantıklı bence.Yabancı bir firmadan hizmet aldım sorun çıktığı an tek tuşla sunucu kurulumu istediğin eklentilerin ayarları hepsi yapıalbiliyordu.Çoğu yabancı firma çözüm odaklı çalışıyorlar.TÜrkiye de sıra bekleme olayı var dışarıda 6 saat sözü veriyorlar size her şey yazılımla gerçekleşiyor sunucunuz şu anda kuruluyor vs tüm bilgileriyle önüme sunuyor.Hazır sunucu panel alıp sistem yönetmeye çalışanlar var
Tamam anlıyorum bazen çok suistimal ediliyor ama hangi sektör böyle değilki en bilindiğinden acil hatlar bile meşgul edilmiyor mu ? Böyle insanlar her zaman olacak bunlarla yaşayıp olaya isyan ediyorsak yapmayın o zaman bu işi zorlan size yapın demiyor kimse benimde belki param var sunucu kurabiliecek ortamım var bilgim var ama her şeyin en iyisini yapamıyacağımı düşündüğümden bu işe girmedim.
Burada bence sorun param var sunucu buluruz bilgi eh işte hadi şirket olmayadan kaynaklanıyor.Tabi böyle olmayan şirketler de var işini kaliteli yapmaya çalışan işte onlardan gidip sunucu almaya özen gösteriyorum şahsi fikrimdir.
Son olarak hostgatorun reklam filmini izlemenizi öneririm