Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam ilgili arkadaşın düzeltmesini rica ederim. İlk defa bir etkinlik ile karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Bu etkinliğin yine devamı gelecektir. İleri tarihlerde satmayı planladığım Soru-Cevap sitem için bir etkinlik düzenlemek istiyorum. Etkinlik ile ilgili bilgiler alakalıdır.

İnternet Sites: http://cevapp.com
Süre: 20 Kişi Başvurduğunda ve ya 10 Temmuz 13.00
En Az Soru: 20 Soru
En Fazla Soru: 100 Soru

Katılım Koşulları:
  1. cevapp.com adresine kurulu olan soru-cevap sistemine üye olarak, sitemde yer alan kategorilere uygun sorular yazmalarıdır. Sadece sorular yazılmalıdır. Cevaplar kabul edilmeyecektir. Sebebi cevapların başka bir etkinlik ile verileceğidr.

2. Soruları yazan kişi kullanıcı profilini bana pm olarak atmaları gerekiyor. Çekiliş listesine kayıt etmem için bu böyle bir uygulama şarttır.
  3. En önemli nokta ise çekileşe katılacak her üyenin en az 20 soru yazmaları gerekiyor. 20 sorudan daha fazla yazacak kişilerin 20 katları baz alınarak ona göre avantaj sağlanacaktır.
  4. Kişi olarak 20 kişi pm ile bana başvurduğu itibari ile çekiliş gerçekleştirecektir. 20 kişi dolmadığı takdirde yarın öğlen 13.00 Saat itibari ile başvuran kişiler arasından çekiliş yapılacaktır.
  5. Domainler Godaddy firmasına kayıtlıdır. Godaddy üyeliği olan kişilerin başvurması daha iyi olur. Ya da başvuracak kişilerin üyelik açmaları gerekiyor.

Örnek olarak;
20 tane yazan bir üyenin adı 1 defa yazılacaktır.
40 tane soru yazan bir üyenin adı 2 defa yazılacaktır.
Böyle devam edecektir. Max. Soru Sayısı 100'dür.

Domainler:
  1. onlinesiparis.org
  2. ospirik.com
  3. bilim.in
  4. playgamezz.com

Versiyon 2 de verilecek domainler şuanlardır. Şimdiden bilginize!
  1. ultraslan.co
  2. yemektarifii.com
  3. ahtapott.com
  4. baykuş.com

Nasıl soru yazılır ?

Üye olduktan sonra sol tarafdan bulunan " + Bir Soru Sor" kısmı ile sorularınızı yazabileceğiniz. Soru Kategorisini Seçebileceğiniz Alan gelmektedir.

Örnek:
******* nedir ? - Başlık
Kategori: İnternet
Açıklama kısmı: *******.com nedir ve amaçları neledir?

Başvuru Yapan Kişilerin Listesi

1.Uykun42 ( multikonu )
2. Smyrna35 ( multikonu )
3.
+
+
+
+
19.
20.

KONU MULTİDİR.