Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam ilgili arkadaşın düzeltmesini rica ederim. İlk defa bir etkinlik ile karşınıza çıkmış bulunmaktayım. Bu etkinliğin yine devamı gelecektir. İleri tarihlerde satmayı planladığım Soru-Cevap sitem için bir etkinlik düzenlemek istiyorum. Etkinlik ile ilgili bilgiler alakalıdır.
İnternet Sites: http://cevapp.com Süre: 20 Kişi Başvurduğunda ve ya 10 Temmuz 13.00
En Az Soru: 20 Soru
En Fazla Soru: 100 Soru
Katılım Koşulları: - cevapp.com adresine kurulu olan soru-cevap sistemine üye olarak, sitemde yer alan kategorilere uygun sorular yazmalarıdır. Sadece sorular yazılmalıdır. Cevaplar kabul edilmeyecektir. Sebebi cevapların başka bir etkinlik ile verileceğidr.
- Soruları yazan kişi kullanıcı profilini bana pm olarak atmaları gerekiyor. Çekiliş listesine kayıt etmem için bu böyle bir uygulama şarttır.
- En önemli nokta ise çekileşe katılacak her üyenin en az 20 soru yazmaları gerekiyor. 20 sorudan daha fazla yazacak kişilerin 20 katları baz alınarak ona göre avantaj sağlanacaktır.
- Kişi olarak 20 kişi pm ile bana başvurduğu itibari ile çekiliş gerçekleştirecektir. 20 kişi dolmadığı takdirde yarın öğlen 13.00 Saat itibari ile başvuran kişiler arasından çekiliş yapılacaktır.
- Domainler Godaddy firmasına kayıtlıdır. Godaddy üyeliği olan kişilerin başvurması daha iyi olur. Ya da başvuracak kişilerin üyelik açmaları gerekiyor.
Örnek olarak;
20 tane yazan bir üyenin adı 1 defa yazılacaktır.
40 tane soru yazan bir üyenin adı 2 defa yazılacaktır.
Böyle devam edecektir. Max. Soru Sayısı 100'dür.
Domainler:- onlinesiparis.org
- ospirik.com
- bilim.in
- playgamezz.com
Versiyon 2 de verilecek domainler şuanlardır. Şimdiden bilginize! - ultraslan.co
- yemektarifii.com
- ahtapott.com
- baykuş.com
Nasıl soru yazılır ?
Üye olduktan sonra sol tarafdan bulunan " + Bir Soru Sor" kısmı ile sorularınızı yazabileceğiniz. Soru Kategorisini Seçebileceğiniz Alan gelmektedir.
Örnek:
******* nedir ? - Başlık
Kategori: İnternet
Açıklama kısmı: *******.com nedir ve amaçları neledir?
Başvuru Yapan Kişilerin Listesi
1.Uykun42 ( multikonu )
2. Smyrna35 ( multikonu )
3.
+
+
+
+
19.
20.
KONU MULTİDİR.