Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 700D kullanıyorum kit lens ve 50m 1.8 var memnunum ama dediğin gibi aralarında pek fark yok çekim kaliteleri aynı 650 ve 700 aynı makinalar .

Is lens alman iyidir ben hiç dc kullanmadım . Kit lens yerine 18-135 alman daha mantıklı olur tabi bütçen varsa yanınada 50 m aldınmı uzun süre işini görür . Tamron lenste kullandım sorun yaşamadım ama ilk tercihim kendi lensleri olur , zaten canonda pek fark etmiyor lensleri ucuz , nikonda alternatiflere yönelmek şart orjinalleri pahalı oluyor .
NutShot1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makina çok önemli değil lens önemli. makinada değişik fonksiyonlar olunca fiyat yükseliyor sensör boyutu,megapikseli ya da wifi özelliği gibi. Önerim 600d alın portre çekecekseniz 50mm 1.8 alın 250 lira civarındaydı 0'ı.
SteyLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1100d aldım 3 sene önce hala sorunsuz kullanıyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu yorumlara göre 600D ve yanında uygun lensler almak daha uygun gibi görünüyor. Yeni yorumlara da bakalım inşâallâh. Açıkhava, doğa fotoğrafları merakım var. Ona göre lens almam gerekir ama onu da pek iyi bilmiyorum. Manzara ve doğal yaşam ilgimi çekiyor ama çoğu zaman sosyal hayat içinde kaçırmamak istediğim enstantaneler oluyor.