Aslında bankalar doğru kullanıldığında insana fayda sağlayan yerlerdir. Tabiki bu pislik sistem insanları bankalara para yatırmaya veya onlardan kredi çekmeyei, kart almaya mecbur bıraktığı için bankaları sevdiğimi söyleyemem. Herşeyin döngü noktasında bulunan kurumlar bankalardır çünkü genelde.

Senin yapacağın işin adı ahlaken dolandırıcılık olmayacaktır bu açıdan. Aşırı uzun vadeli borç almak olacaktır bankaların ahlak anlayışına göre. Yasa gereği bir sıkıntı olur mu bilemiyorum tabi.

Ülke dışına çıkarsan hiç bir sorun yaşamazsın ama sanmıyorum seni ülke dışına çıkarıp orada hayatının sonuna dek yaşatacak bir para koparabileceğini. Gerçi kredi puanını yükseltmek için çeşitli yöntemler var. Keza benim uyguladığım gibi. Üzerime kayıtlı ne ev ne araba olmamasına rağmen, hatta hayata sıfırdan başlamış olmama rağmen şuan bir bankadan 52bin tl kredi çekebiliyorum.