Kredi olayına ciddi anlamda düzenleme getirilmesi lazım dünden beri ara ara takip ediyorumda adamlar direkt hite 0.13 kredi ayarlamışlar o görevi yapsam ne olur yapmasam ne olur...
Win8 64bit'te şahsen şu ana kadar neredeyse hiç kasma yaşamadım hatta şöyle söyleyeyim program ve laptop 7/24 açık ekstradan media player, firefox, chrome, excel, word vs gibi bir dünya program sürekli açık bir de üstüne hiç kasmadan full ayarlarda Battlefield 4 oynuyorum
Benim tek sıkıntım acilen şu ses olayına bir çözüm bulunması lazım, bilgisayarda müşterilerden gelecek maillere karşı sesli uyarı var dolayısıyla tamamiyle bilgisayarın sesini kısma şansım yok, dün gece bir anda yerimden fırladım birisi yine sesli bir site eklemiş programa ve gecenin bir yarısı bangır bangır müzik çalmaya başladı içimden nasıl küfrettim o siteye de sahibine de tarif edemem...
Bir de şu görevleri yaparken açılan pencerelere alexa toolbar ekleme şansı olsa varya of diyorum

Ne alexa gruplarına ne de saçma sapan alexa booster sitelerine ihtiyacımız kalmaz bu program her şeye yeterdi