Siz bu işi epey iyi biliyorsunuz Mert Bey. Buralarda sürünüyorsunuz gibi geldi bana, boşuna vakit öldürmeyin bu platform içerisinde önünüz açık. Her firma verdiği hizmetin arkasında durup destek olmalıdır. Günümüz firmalarının ortalıktan kaybolma sebebi, verdikleri hizmetin altından kalkamamaları değil mi zaten? Her hizmetin desteği sunabilmiş olsalar hangi firma yokuşa sürer ki işini? Ben firmaya script veya yazılım desteği sunması gerekiyor demiyorum zaten, yavaşlığın sebebi buysa eğer belirterek destek olmak zorundadır. Konu içeriğinde de bu olmuş zaten ekstra bir sorun yok. Ticket içerisinde de saçma sapan bir soru göremiyorum. Arkadaş aldığı hizmette sunucuların yavaşlığından bahsederek sebebini öğrenmeyi ve çözüme kavuşmasını istemiş. Yetkili de bunun açıklamasını yapmış. İsimtescil'den bahsediyoruz izin verinde bu kadarını yapsınlar.
Bakın olay bambaşka yere gidiyor baştan sona ticketleri okudum , adam diyorki kaynak kullanıyorsunuz.
http://isimtescil.net/ContractPolicy.aspx hizmet sözleşmesi 11 ve 13. kuralları okursanız burda boş laf yapmanıza hiç mi hiç gerek kalmayacaktır. Adamlar ekstra destek paketi koyuyor ben burda isimtescil'i savunmuyorum kendileri çok kötü bi firma. Şahsi fikrim. (Pahalıda) isimtescilden hizmet alıp hizmet sözleşmesini okuyor ve tickette diyor ki adam kaynak kullanmışsınız yani olay bitti suspend dahi edebilir.