Beyefendi ben size kişi ile ilgili durumu sormadım. Size bu temaları satma iznini kim veriyor? Kime ne faydalı? Temayı yapan kişi kazamıyor siz kazanıyorsunuz neyi w.arez değil? Kime ne kurdunuz ne sorunu çıkmadı beni ilgilendirmiyor.
O Temayı ben yaptım diyelim. Regular lisans alıp bana 1 kere para verip, sadece 1 sitenizde kullanma hakkı verirken ben size, siz gidip indirip indirip satma hakkına nerden sahip oluyor sunuz? Bunu soruyorum. Yani benim kazanmam gereken parayı nasıl olur da benim cebimden çalarsınız? W.arez demek bedava indir dağıtmak demek değil. Siz bi de bunu para ile satıyorsunuz. Tema sahibine, her sattığınız tema için ayrı ayrı extended lisans parası ödediniz mi? Dikkat. Extended demek al istediğin kadar say değil. Al ve 1 KEZ sat demek. Cevap bekliyorum.
Kişi benden istedi böyle olur mu dedi bende verdim uygun fiyata...
Bu temayı zaten çok kez satmadım. Ben sonuçta bu temaya 170 tl vermişim. Ve kendime o kişiyi bir kısmına ortak ediyorum. Öyle düşünülebilir. Zaten bu temayı istenildiği sitede kullanılabilir. Eğer tek domaine lisans olsa idi yazar bunu yapardı. Ve sadece 1 sitede kullanılırdı..
Kişinin yaptığı yoruma gelince de kişi zaten araştırmış temaları. Mesajlarında bozuk imajı vermeye çalışıyordunuz sadece. Haklı çıkmaya çalışıyordunuz. O anlamda söyledim.