Selamlar,

Malumunuz bölümde biraz sıkıntılar var. Gerek iş veren, iş arayan gerekse yarışmalar konusunda.

Mevcut kadro içerisinde ki yöneticilerin forum genelini kontrol altına alması yüzünden bu bölüm ile pek ilgilenemiyorlar. Haklı olarak tabii ki onlarda insan sürekli buraya bakmalarını bekleyemeyiz.

Benim nacizane fikrim aramızda seçeceğimi bir grafiker arkadaşın bu kategoriye moderatör olarak atanması.

Ortak bir aday çıkaralım herkes adaylarını sunsun. Arkadaşlar da uygun görürse işe talip olma konusunda istekli olurlarsa konuyu yönetime taşıyalım.

Benim adayım @grafiking; Halil arkadaşımız.
Hem forum içerisinde saygılı davranışları hem de portföyü ile biçilmiş kaftan. Bölümümüzde de gözlemlediğim kadarıyla sevilen birisi.
Kendisi ile bir sohbetimiz de böyle bir olay olursa seve seve kabul ederim demişti.
Bir diğer iki adayım ise konusunu görüşmedik hiç ama @seyitali; ve @zonbie; arkadaşlarımız.

Bu olaya bizim el atmamız lazım. Bütün tasarımcı arkadaşlarımın konuya dahil olmasını rica ediyorum.

@tdemirtas; @tasarti; @BGGrafik; @zefirigrizan; @MarvelMaster; @Grafixea; @Brenline; @UygarMedya; @seyitali; @Agoge; @Grafik38; @tanerorkun; @OzgunWeb; @Mecruh; @Aykiriman; @FL3Me; @Logoskop; @zekikaynak; @mographic; @DizayNet; @injizz; @erbu; @navio; @VuralBilgisayar; @DevSolutions; @sbagci; @ermann; @EquinoxGraphic; @AlptekinCan; @ONET; @psdlider; @Sourlemone; @OmerTutasi; @DapeMedia; @Wod; @yousufe; @hallilujah; @aslantr; @NirvaMedya; @uA_emrezyt; @Exwore; @kickboksturk; @Hunper; @Sivatoras; @MelihCan; @GCeylan; @dbatasarim; @zonbie; @Runodizayn; @mod48; @kemerly;

Genel olarak bölümde aktif olan arkadaşları etiketledim. Yine gözümden kaçmış arkadaşlar da olabilir.
Herkes katılırsa çok iyi olur.

Kolay gelsin herkese.