AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@WordpressPRO; bu konuyla ilgili konuşacaktım ama konu linkinizi gördüm ve olay tamamen değişti. Themeforest temasını satmanız yasak zaten, regular lisansla satmanız daha da yasak, bir temayı onlarca kişiye satmanız hepten sorunlu. Bi de kişiye "ya temayı kopyaladıysanız" demişsiniz. Sizin satışınız zaten kopya kopya satmak değil mi?

Olay w.arez satışdır ve bellidir uygulama. Ama size 2 seçenek vericem ama bunusonra açıklıcam. Öncelikle yaptığınız/verdiğiniz hizmet (!) İle ilgili açıklama bekliyorum.
Olayı anlatayım benimde canım sıkıldı zaten...

Bu kişi bana mesaj attı elinizde olan premium temaların linklerini istedi bende verdim.

Sonra içlerinden 2 tema beğendi. Birisi newspaper diğeri newsmag idi(tam hatırlamıyorum). Ben kişiye newspaper teması daha iyi olduğunu söyledim ve ona karar kıldı. Fiyat sordu 40 tl dedim. Theme foreste 170 tl olduğunu benden temin etmesi daha yararlı olacağını söyledi. ve ödeme için hesap bilgisi istedi. Bende verdim. Ardından hesabıma girip indirdim.

Temada herhangi bir kod vs eklenmemiştir. Orjinaldir. direk indirdim. Bu wa*rez olarak adlandırılamaz ki. Kişi 170 tl yerine 40 tl verdi. Kendi için daha yararlı oldu.

Ardından bana tema çalışmıyor, kuramadım vs sözler söylendi. Tema bozuk vs dedi. Öyle bir şey yok. Kişi direk yolladığım dosyayı atmış veya yanlış dosya atmış.

Daha sonra sanırım buldu doğru dosyayı attı. Bu tema kurulumu en kolay temalardan. tek tıkla kuruluyor demosu ardından düzenliyorsunuz. Kişi bana o demodaki içerikler geldi tema bozuk vs söyledi. Burada zaten xml den demodaki veriler çekiliyor. Gelmesi doğal.

Sonra kontrol amaçlı kişiden bilgileri istedim. Kendim girdim baktım. Temayı tekrar atmasını istedim attı. Aktifleştirdim kontrol ettim çalışıyordu. Kişiyed dedim. Sonra nasıl düzenlemesi gerektiğinide söyledim.

Sonra kişi bana ben vazgeçtim. İstersen silerim vs sözler söyledi. Benim burada giden zamanım ne olacak? Kişiye ayıplı ürün vs vermedim... 170 tl mi versin yabancılara.

Ben yazara sordum. İstenildiği kadar sitede kullanılabilir. Elimde bir sürü tema var. Bunlar çok kez kullandık. Sorun olmadı. Zaten herkes bilir bunu..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:42:15 -->-> Daha önceki mesaj 13:39:00 --

Yani ben vazgeçtim diye bir şey olabilir mi? Kullanmayacaksanız neden istiyorsunuz ki? Neden zamanım alıyor ki?