Bilgilendirme için teşekkürler. Hit şuan günlük 300-350 civarında. Düzenli içerik giriyorum hiti eminim artacaktır zamanla. Sabırlı olmak çok önemli biliyorum. Çoğu insan 1-3 ay içinde adsenseden gelir gelmeyince ya da çok az gelince vazgeçiyorlar.
Siteleri ticari amaçlı değil de kendiniz için yapıyorsanız, ilk 6 ay bana göre Adsense reklamı koymanın bir manası yok. O dönemde gerçekleştirilmesi gereken bir sürü optimizasyon var.
Kişisel blog sitelerinde zaten reklam dağılımı oldukça karışık. Neticede birçok konudan bahsedeceksiniz, bunun yanında cache sistemiyle kullanıcının monitörüne yansayacak reklamlar kişiselleştirilmiş olacak vs.
Bir de tema iyi kodlanmamışsa Adsense reklamlarındaki videolu reklam ve zenginleştirilmiş reklamlar sayfa açılış hızını düşürüyor.
Siz özgün içerik girin ve olabildiğince konuyla ilgili referans olabilecek şekilde çalışma yapın, temel SEO bilginiz de varsa zaten hedef kitleniz için gerekli yerlere gelirsiniz. Kişisel blog olduğu için tabii sosyal medya kullanımınızın da iyi olması lazım.
Kişisel blog zor iş. Hit almak ve hele Adsense geliri ama acele etmeden adım adım giderseniz mutlaka başarırsınız.