chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen sistemni optimize etmezsen , asıl sorunu kendinde aramazsan , böyle muhabbetlere devam edersin.
ilk önce kusuru kendinde aramalısın.
isimtescil diyor , adı üzerinde isim tescil , oradan hosting ya da sunucu bakımından performanslı şeyler bekleme. domain alınacak yer var,hosting alınacak yer var.
misal , kasapta birisi meyve satsa , sen o meyve den alırmısın - almazsın.
bir de şu karşınızda ki insanı firma sahibi gibi nitelendirmeyin, bir daha ticaret yapmazsan , yapmazsın , olur biter. isimtescil' burada size yol gösteriyor, siz onu kötülüyorsunuz.
yapmayın böyle şeyler.
optimize etmeden evvel gidip de adama dolandırıcısınız diyorsunuz
paranı mı çaldı ?hırsızlık mı yaptı ? gasp mı etti seni de sen böyle konuşuyorsun bu adamla?

burada web hosting bölümünde kişilerden yardım alıp , iletişim halinde eksiklerini giderebilirsin.
orada 8 yıllık üyeliğim var, hiç sorun yaşamadım. Sağolsunlar gece de yardım ediyorlar , gündüz de, en fazla 5 dakika da ticket a yanıt veriyorlar.
bu post'un title si değiştirilmeli.
bu nasıl saçma sapan bir mazerettir ?

isimtescil diyor , adı üzerinde isim tescil , oradan hosting ya da sunucu bakımından performanslı şeyler bekleme.
o zaman ballandıra ballandıra satmayacaksın arkadaş.domain alınca yanında şu hostuda al diye iliştirmeyecek.hepsini geçtim host sağlıyorsan işini layiki ile yapacaksın insanları emeklerinin yanmasına sebep olmayacaksın.