crz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

aslında sitelerimin tümünde daima özgün içerik kullanıyorum ama bu konuyu açarken bahsettiğim siteye test amaçlı günde 10 copy paste, 3-4 günde bir 400+kelime özgün içerik giriyorum. Üstte paylaştığım istatistik önizlemesinde de göründüğü gibi 23 martta 93 tekil, bu günlerde 930 tekil civarı hit alıyorum. Ama bana şaşırtıcı gelen şu, hit aldığım organik arama sonuçlarına bakıyorum ağırlıklı olarak özgün içerik girdiğim makalelerdeki kelimeler var. Ama sadece özgün içerik girdiğimde bu makaleler arama sonuçlarında iyi yere gelmemişti. Araya kopya içerikler karıştırmaya başlayınca sitenin hiti arttı ve %95 hitimi özgün içeriklerim sayesinde alıyorum.

Şu an kafama takılan şu

Ben bu koopya içerikleri girmeseydim sadece hit aldığım özgün makalelerim sitemde olsaydı yine son 24 saatte 900 küsür kişi siteme gelecek miydi? bana cevap hayır gibi geliyor. Zira ocak - mart arası girdiğim bu özgün makalelere 50 kişi gelirken neden bu aylarda bu kadar çok kişi geldi? copy-paste içeriklerin siteme zarar değil fayda getirdiğini düşünüyorum ayrıca marttan bugüne epey de bi zaman geçti sürekli yükseliyor. Bu aşamadaya kadar doğru mu ilerlemişim ve bu aşamadan sonrası için önerilerinizi paylaşabilirseni zmemnun olurum...

Bu gazla devam edersem 3 ayda hiti 10 a katayıp 90 dan 900 e çıkardığım gibi bi 3 ay daha kassam 900 den 9k ya çıkarır mıyım?

8 ekim 2015 te güncel istatistik ekran görüntüsünü yeniden paylaşacağım
Domain uzantisi ve reg yili nedir kardes.

mobilden yazıldı.Yazım yanlışları olabilir.