Öncelikle arkadaşlar sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum, yeni açmış oldugum bir site ile ilgili seo yaptırmak için seohocası nın sitesine girdim ve teklif bölümünden sitem ile ilgili teklif istedim ancak dönüş olmadı bende seohocasına telefon açtım ve bayan çıktı site adresini söylediğimde bu sektör ile ilgili başka siteyle seo çalışması yaptıklarını ve yapamayacaklarını söyledi. ne kadar güzel ancak seohocası teklif istedigimde bana bir mail atarak bu şekilde belirten bir mail yollayabilirdi.
daha sonra başka bir seo sitesinin telefonunu buldum ve aradım açan olmadı ancak sonra bana dönüş yaptı, arkadaşa siteyi ve sektörü söylediğimde bana hitap şekli bir acayip geldi, arkadaşın hitabı oooooo o sektör çok para ister seo için ben adama kaç tl diyorum bana çok para diyor böyle bir hitap olabilirmi, benim cebimdeki parayı biliyor sanki.
ondan dolayı siteler sadece googlede yukarıya çıkmakla veya title bölümüne kurumsal seo, seo danışmanı yazmakla kurumsallık olmuyor.
Öncelikle ben kendimide dahil ediyorum bu konularda uzman olmamız lazım, karşıdaki müşteriye değer verip ona göre hitap etmemiz lazım, bir çok kurs açılıyor giyinme kursu, güzel konuşma kursu gibi,
Eğerki hata yaptıysam kusura bakmayın..