Videonun yanına ne yazarsan yaz gerçek telif sahibi youtube ile anlaştığı an tüm eserlerini aratır ve istersen 100 milyon olup yanında official video yazsın elinde resmi bir belge yoksa her türlü video'da hak talep edebilir. Bu gibi durumlarda Youtube senden karşı tarafa dava açmanı ve T.C içinde herhangi bir mahkemeye belgeler göstererek davayı kazanmanı ve dava sonucunu youtube'a göndermeni ( bak işte bu videonun resmi sahibi gerçekten benim demeni) istiyor. eğer gerçek hak sahibi değilsen telif hakkını kabul edip yüklediğin videondan video'nun gerçek telif sahibinin para kazanmasına izin vermelisin. yani videon silinmeyecek ama senin videon oynamaya devam ederken parayı sen değil telif sahibi kazanacak. artık o video dan para kazanamayacağın anlamına geliyor. ayrıca 3 kere telif cezası alırsan kanalın tamamen kapanır. ilk 2 telif uyarısından sonra dikkatli davranman gerekiyor.
Kolay gelsin
anladım üstadım teşekkür ederim. Peki ben itirazda bulundum bunun bana bir zararı olur mu ya da itirazdan vazgeçebilir miyim ?