Viyaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Gün önce Toyota Corolla aldım 2011 Model Elegant en dolu versiyonu, dizel.
47 Bin TL'ye aldım gayet iyi, öneririm
Toyota modellerini inceleyeceğim, öneri için teşekkürler.

webex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wolksvagen serisinde Polo haricinde,toyota serisinde auris haricinde,opel serisinde ise astra ve vectra tercih etmenizi öneririm.
şuan kullandığım araç opel astra 2006 model ve şu dakika satmak istesem anında paraya çevirebiliyorum.eşimin aracı ise golf 5 keza oda aynı ekilde.
Polo ve Auris alınmaz demişsiniz. Golf, Astra, Vectra, Corolla vs. tavsiye ediyorsunuz. Sebebini paylaşabilir misiniz?

MelihAtasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba , size bir öneride bulunmak isterim daha doğrusu araç alacaklara. istanbulda çıtır hasarlı dediğimiz tabirle final otomotiv adlı şirket motorundan hasar olmayan. Ufak tefek miktarlarla temize çekilip tertemiz kullanılacak araçlar satılıyor.

http://www.sahibinden.com/arama?userId=3056379

Hasarlı dedğime bakmayın. Bence motorda hasar olmadıktan sonra özellikle aşağıda belirttiğim gibi bir durumda , satarkende az düşük fiyata satarsınız ama elbet kar edersiniz diye umuyorum. Şahit oldum final otomotiv 2014 model passat nerdeyse sıfır aracın bagaj vuruğundaki 1.500 tllik bir hasar için piyasası 80-85 bin tlden giderken 47 bin tlye 2 günde satmayı başardı ve ilan yayından kalktığında bunun şahidi oldum diyebilirim ( nasıl şahit oldun diyen arkadaşlar olursa)

Örneğin şuan bulunan araç , http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20838318/detay bin tl hasarı mevcut ve bagajında. Bence düzeltilip kullanabilir diye düşünüyorum. Tabi hasarlı diye illa almam diyen arkadaşlar olursa 40-45 bin tlye fluence bakabilirsiniz az yakar hemde

inanın imkanım olduğu zaman böyle bir araç yakalayıp almayı düşünüyorum
Hocam böyle bir şey gerçek ise harika ötesi olur. Fakat bir firmanın 1-2k lık tamiratı yaptırmayıp 10-20k fiyat kırıp öyle satması bana şüpheli geldi. Ayrıca kaskoyu da biz yapıyoruz demişler. 1-2k tamiratlı araba için kasko zaten sorun olmaz ki? Yani altında bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum, eğer cidden güvenilirlerse en kısa sürede gidip kapılarında sıraya geçmeye hazırım şahsen.

quitsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bahsi geçen firmayı biliyorum ordan araç almanızı tavsiye etmem çıtır hasarlı dedikleri arabaların çoğu ağır hasarlı. araçları biraz toplayıp ufak hasar bırakıp o şekilde satıyorlar.
Dedikleriniz mantıklı geliyor, zira ben de öyle düşünüyorum.