Hukuk bürosunda çalışan veya avukat olan yada bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.
Sorum şu :
Bankadan adıma çekeceğim krediyi ödemezsem,ikamet adresim naylon ise ve üzerime kayıtlı taşınabilir veya taşınmaz yok ise ne yapabilir ?
Bir arkadaşım hukuk bürosunda çalışıyor bana dediği şu hiç bir şey yapamıyor.Hukuk bürosuna veriyor işi biz arıyoruz kampanya yapıyoruz sürekli ödeyebilmesi için,ödemiyorsa da hiç bir şey yapamıyoruz diyor.Haciz edebilmesi içinde zaten oturduğum evde aynı eşyadan 2 adet olması gerekiyormuş.
Bir diğer öğrendiğim bilgi,
Bankalar birbirlerinin sistemini bir hafta sonra görebiliyormuş.
Eğer yukarıdaki bilgiler doğru ise 3-4 farklı bankadan max çekebildiğim miktarda kredi çekip miami veya benzeri yerlere falan yerleşip bankalara da ilk ay hıyar yollamayı düşünüyorum.
Sebebine gelecek olursak da bu namussuz dünyada namuslu olmayacaksın arkadaş 25 yaşına kadar namusum şerefimle çalıştım,onlar ezmeye çalıştıkça dik durdum.Yeter artık saçım başım,bir tarafımdaki kıllar ağrıdı.Giderken de tokatlanabilecek en namussuz can yakan iş olarak bankaları hedef aldım.
Konu ile ilgili bilgi,fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
biraz önce yanıma bir arkadaşım geldi bu yazıyı okudu,aynı olayın kardeşinin başına geldiğini söyledi ve sizin belirttiklerinizin noktasına virgülüne kadar doğru olduğunu belirtti,hatta yıllarca borcunu ödemediğini,bunun üzerine avukatın anlasmak ıcın aradıgını soyledı,kabul etmıs yapılandırılmış ve meblağ yarı yarıya düşürülmesine rağmen 3 ay taksıt ödemiş ondan sonra gine ödememiş

bu demek değildirki herkes kredi çekip patlatsın,dikkatli olmak lazım

bence onlarında yaptırımları vardır,+su an yasınız genc olabılır bunları dusunmuyor olabılırsınız ama ılerde ev bark sahıbı olacaksınız,bankalarla işiniz olabılır,ev alacaksınız,kredi lazım olacak,herhangi birinin işini yaptığınızda bankadan ödeme yapabilir,veya sigortalı işte çalışacaksınız,bunlara el konulur bence.. bunlarıda göz önunde bulundurmakda fayda var..şu hıyar lafına iyi güldük