temetnosce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben isimtescil'i sürekli kötüleyen kişileri bir türlü anlayamıyorum. 6 ay boyunca her sorunuma gece yarısı dahi olsa yarım saat içinde dönüş yapan, beceremediğim durumlarda team ile bilgisayarıma bağlanarak destek olan bir şirketti ve 1 kere 6 saatlik sunucu bakımı kesintisi haricinde sorun yaşamadığım bir şirket. Bence doğru lisan kullanmak ve karşıdaki görevliyi ''insan'' yerine koymak lazım. Sanki kölemiz gibi davranmak yerine arkadaşımız gibi halimizi arz etsek daha olumlu sonuçlar olabilir.
bu problem 1 hafta içerisinde 3 kez gerçekleşti. Ve 3'ünde de verdikleri yanıtlar aynı olduğu halde gayet sinirime hakim olduğumu düşünüyorum. Sınırsız wordpress diye reklam yapıp aldığımızda sınırsız çıkmaması gayet açıkca dolandırıcılık. Bu arada dediğinize katıldığım tek nokta, anında probleme cevap veriyorlar ancak problem çözülmediğinde değişen bir şey olmadığından ve paketler satılırken sınırsız deyip kıytırık sitem yüzünden limit vs deyip kapandığından bunu dile getirmem son derece doğal diye düşünüyorum.