Hukuk bürosunda çalışan veya avukat olan yada bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.

Sorum şu :
Bankadan adıma çekeceğim krediyi ödemezsem,ikamet adresim naylon ise ve üzerime kayıtlı taşınabilir veya taşınmaz yok ise ne yapabilir ?

Bir arkadaşım hukuk bürosunda çalışıyor bana dediği şu hiç bir şey yapamıyor.Hukuk bürosuna veriyor işi biz arıyoruz kampanya yapıyoruz sürekli ödeyebilmesi için,ödemiyorsa da hiç bir şey yapamıyoruz diyor.Haciz edebilmesi içinde zaten oturduğum evde aynı eşyadan 2 adet olması gerekiyormuş.

Bir diğer öğrendiğim bilgi,
Bankalar birbirlerinin sistemini bir hafta sonra görebiliyormuş.
Eğer yukarıdaki bilgiler doğru ise 3-4 farklı bankadan max çekebildiğim miktarda kredi çekip miami veya benzeri yerlere falan yerleşip bankalara da ilk ay hıyar yollamayı düşünüyorum.

Sebebine gelecek olursak da bu namussuz dünyada namuslu olmayacaksın arkadaş 25 yaşına kadar namusum şerefimle çalıştım,onlar ezmeye çalıştıkça dik durdum.Yeter artık saçım başım,bir tarafımdaki kıllar ağrıdı.Giderken de tokatlanabilecek en namussuz can yakan iş olarak bankaları hedef aldım.

Konu ile ilgili bilgi,fikir ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.