Sitem ile ilgili google pagespeed testi yaptığımda sunucu yavaş yazmakta. Sunucu hizmetimi İsimtescilden alıyorum ve aldığım paket standart paket(Ortalama Paket) Paketimin içeriğinde 5 gb alan, ve sınırsız trafik mevcut. Sitem ile ilgili bilgi vermek gerekirse, thewp haber teması bu forumdan bir arkadaştan satın aldım. Siteyi henüz yayın hayatına sokmamış olmama rağmen, 3-5 haber eklediğimde sitede null 0 diye hata çıkıyor. Asiri kaynak tuketimi nedeniyle, isteginize yanit veremiyoruz şeklinde uyarı geliyor. Benim anlamadığım benim kıytırık sitemde böyle bir veri kullanımının olması imkansız. Bu konuyu aynen böyle yetkili kişilere belirttiğimde wordpress'in ağır çalıştığını vds sunucuya geçmem gerektiğini söylüyorlar. Bir tane hobby amaçlı alınmış site için sunucuya mı geçilir? İşin özeti şu değerli r10 üyeleri. Ben ne yapmalıyım, hosting firmamı mı değiştirmeliyim, wordpress in roket gibi çalıştığı bir firmaya mı geçmeliyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.