s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yanlış anlamanı istemem. Siteni bilmediğim için var sayım olarak farazi konuşacağım.

1 Aylık siteye 1000 küsür tane özgün içerik girmen pek mümkün değil gibime geliyor. Yani içeriğin büyük bir bölümüde belki özgün olmayabilir. Eğer böyleyse bu durum son derece normal.

Öyle ki 100 tane içerik ile binlerce ziyaret alan siteler biliyorum.

Olay 5-10k etiket ile ilgili değil. İçeriğin zengin olduktan sonra istersen hiç etiket kullanma. Google gene o içeriği arayan kişiyi bir şekilde sitene yönlendirecektir.

Eğer bot ile çekilmiş ya da contenti (yani konu içindeki yazı) zengin olmayan bir iş yaptıysan bu durum maalesef bu şekilde oluyor.

Content içeriği olarak sadece resim ise, keza gene aynısı olabilir.

Daha doğrusu düzgün ve hızlı indexlenmemenin bir çok sebebi olabilir.

Bu yüzden E-ticaret sitesi mi diye sordum çünkü;

E-ticaret sitelerinde durum biraz daha farklı oluyor. E-Ticaret sitesinin ilk etapta çok indexlenmemesi tamamen senin yanlış SEO politikandan kaynaklanmıyor.

Fakat content odaklı bir site yaptığında ve index problemi yaşıyorsan büyük ölçüde yatalı bir veya birkaç işlem yapmışsın demek oluyor.

Kolay gelsin...
Aslında içerikler artık özgün mü, değil mi ben bile bilmiyorum. 4 kez 301 yönlendirmesi yaptım. Önceki yönlendirmelerde 14-20 gün içerisinde tüm içeriği indexleyip hitlerimi düzene sokuyordu google. Yanlış 301 yönlendirmesi yapmış olabilir miyim sorusu geldi aklıma. :/