Daha bugüne kadar oturup iki kelime yazamayan bir insanım bütün sitelerim de kopy içerikten ziyadedir. Kısaca Mutluyum
Özgün içerik olayı fasa fisodan ibaretttir bana göre..
Makale işi yapanlar nasıl ekmek yicek

Sektörü hareketlendirmek için ortaya atılmış, kendince faydasını gören var görmeyen var ancak bana göre koskoca bir yalan olan algı...
Konu sahibinin sorusuna bodozlama atlayan insanlar hangi düşünce ile cevap verdiklerini merak ediyorum doğrusu.
30 tane 1000 kelime makale girip devamını getirmesen hiçbirşey olmaz, 3000 tane c/p yazı girsen ve devamını getirmesen yine bişi olmaz.
Her zaman tekrar ettiğimiz söze geliyoruz, istikrar...
Video siteleri, her konuya özgün makalemi giriyor ? yada Film siteleri her filmi teker teker izleyip özetini kendisimi yazıyor ?
Her gün düzenli ve özgün bir şekilde içerik ekleyerek ve Google beni görsün, sevsin ve yükseltsin düşüncesiyle hareket etmek yanlış. İçeriklerin yanında index sayılarına göre backlink inşa etmen gerekiyor.
Sizin, bu açacağınız siteden beklentiniz çok önemli. Ne yapmak istiyorsunuz, bu siteyle ilgili amacınız ne, ne kadar bir trafik istiyorsunuz, sadece para kazanma odaklı bir girişmi yapmak istiyorsunuz ? İlk önce bu soruların cevabını vermiş olmanız gerekiyor.
Eğer ki 200-500 hitler bana yeter diyorsanız, hiç farketmez... İster 30 içerik gir kardeşim, ister 3000 tane c/p. Tekrar söylüyorum, amacınıza göre hareket etmelisiniz.