Merhaba, konuyu tarafsız şekilde yazıyorum. Birkaç gün önce oluşan arızayı bütün r10 ailesi biliyordur, firma için kötü bir durum fakat kısa sürede çözüme kavuşturuldu benim de bir sitem o sunucuda barınıyordu köstek olmak yerine destek olduk. Sizin durumunuza gelinecek olursa da anladığım kadarıyla kendi sorumsuzluğunuzu firmaya yıkmaya çalışıyorsunuz, kusura bakmayın ama ben böyle anladım ve bu sorumsuzluk yüzünden firma keyfi iade elbette ki yapmayacaktır. Zaten heryerde yazıyor iade politikası.
Pek tarafsız bakamadınız o zaman , veri kaybını benim hatam yüzünden değil sunucunun güvenlik açıları ve donanım arızası yüzünden kaybettik . Yani benim web sitem üzerindeki bir açıktan web siteme girilip veri silinmediki benim sorunum olsun . Firmayada gerekli destekte bulunduk kendileride iyi biliyor . Ben 1/ 1bucuk hafta önce kurulan web sitesi için ne yedeği alacam . Konu benim sorumsuzluğum değil web sitesinin yedeği kaybolmuş demek yerine web sitesi kurulmamış / boştur demeyi tercih eden firmanın . Benim sinirlendiğim noktada web sitesinin yedeğinin bulunmaması değil bu kelimenin kullanılması . Biz afedersiniz safmıyız bilmiyormuyuz web sitesinin kuruldugunu googleda yayınlandıgını ?
Mesajları incelerseniz görürsünüz orta yolu ararken sürekli tersine davrandığını .
İlk etapta parada istemedim , daha orta yolu bulmak yerine kendini haklı göstermeyi seçtiği için iade de istiyorum faturada istiyorum . Fatura kesilmediği için resmi kurumlara da gerekli bilgileri iletiyorum .
Şikayet var vb web sitelerine gerekli şikayet taleplerini açtım . BTK aynı şekilde şikayetimi bildiriyorum .
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:34:55 -->-> Daha önceki mesaj 23:25:37 --
www.vds.tc Müşteri memnuniyeti konusunda gözümde
0 bile olamayan - 'lerde hatta gittikçe batan bir firma. VDS kullanmıştım. (daha doğrusu
kullanamamıştım.) Sürekli erişim problemleri oluyordu. Tam erişmek istediğim an sunucu kapalı oluyordu. En son burada şikayet ettiğimde tüm verilerle beraber hesabı
terminate etmişlerdi. Umuyorum sizin hesabıda terminate etmezler tümden
Daha doğrusu kullanamamıştım yorumunuzu beğendim gerçekten . Bende 3 gün kullanabildim 2 web sitesinin yedeği aldım gerisi önemli değil yeniden kurulum yaparım wp site 10 ar sayfalık önbellektende makaleleri alırım . Sorun ücret veya hizmet değil insanı saf yerine koyan bölüm sanırım web sitesi kurulmamış yeniden kurulum yapabilirsiniz demeleri . ( Afedersinizde sizden daha iyi o sunucu kurulumları yaptığıma ve güvenliğini sağladığıma emin olabilirsiniz . )
Birde bir arkadaş daha şöyle bir yorum yapmıştı onuda beğendim .
Web siteleri aktif olmadan birkaçgün önce :
Gün içerisinde aktif olacaktır
+ Gün yüzü görmedikki