İTÜ bilgisayar öğrencisiyim hocam, İTÜ hakkında istediğiniz şeyi sorabilirsiniz.
Ben buraya tıpı bırakıp geldim, acayip idealist bir şekilde geldim yani, o yüzden yatay geçiş felan hiç düşünmedim. O yüzden araştırmadım da, ama facebook okul grubunda vs. konuşulanlardan kulak dolgunluğu olarak duyduğum şeylere göre yatay geçiş epey zor. Hem not ortalaması vs. bakımından zor, hem de "aman bölümümü okuyayım ya, burda da iş varmış İTÜ'yü bitirince" mantığı dolayısıyla siz de geçmekten vazgeçiyorsunuz bir süre sonra mesleğinizi benimsemeye ve öğrencilik hayatınızı yaşamaya başlıyorsunuz.
Dediğim gibi yatay geçiş için hiç araştırmam olmadı ama çevremden vs. duyduklarım bunlar. İTÜ hakkında ise sormak istediğiniz her türlü soruda yardımcı olurum hocam, şimdiden hayırlısı olsun hakkınızda.
Hocam bildiğim kadarıyla bilgisayar için ortalama 3.50 falan not lazım bunu yapmak çok zor mu? Madem bilgisayarda okuyosunuz şunuda sorayım, iki mesaj önce saydığım üniversitelerde bilgisayar okumak mantıklı olur mu? Sektörde maaşlar vs. ne durumda bir bilginiz var mı? (kendini geliştirmeye bakıyor biliyorum ama yeni mezun maaşlarından bahsediyorum) Onun dışında sizce yatay geçiş olayına girmeli miyim, kötü bir özelde mi okumalıyım yoksa bölüm mü değiştirmeliyim sizin fikrinizi de merak ediyorum.