Sitelerde şu anda bir sorun yok dün ve bugun öğlene kadar açılmadı . Dalga geçer gibi içerisinde site yoktu sanırım demeniz sıkıntı zaten . Yoksa problem çıkabilir , dikkat ettiyseniz siz cevrimdışı haldeyken bile bana gönderdiğiniz mesajları madur olmayın diye diğer üyelere açıkladım .
Konu 1 :
Link
Konu 2 :
Link
Benimle dalga geçer gibi site yokmuş demek yerine yedeği kurtaramadık sanırım , elimizden gelen birsey varsa yardımcı olalım demeniz gönül almak manasında yeterli olurdu . Bir wp kurup 10 sayfa tekrar giremiyecek kadar aciz değiliz . Burda size kızdığım konu ben 3 gün değil 1 haftadır web siteri kapalı iken size sorun çıkartmadan böyle şeylerin olabileceğini söyledim . Reseller kullanıcı adımı ve web sitesinin adresini söylediğim halde sizin ticket açın demeniz bunun üzerine birde site kurulmamış derseniz haklı olarak sinirlenir ve hizmetin sonlanmasını talep ederim .
Karar sizin halen haklı görüyorsanız kendinizi kapatır konuyu sileriz sıkıntı yok .
Beyefendi kendinize göre haklısınız tabiki fakat ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Benim size pm gönderdiğim esnada tamamen başımdaki yoğunluk ve sizin kim olduğunuzu çıkaramamam sebebiyle ticket göndermenizi rica etmiştim, kullanıcı oluşturun dememdeki sebep de arşiv bozuk olduğu için ssh da 0 mb olarak görünüyordu, ben de yedeğin bozuk olabileceğini düşünmedim ve sadece hosting açık içinde site yok sanarak size yeni bir hesap açmanızı söyledim. Yani burada bir dalga geçme, umursamama kesinlikle söz konusu olamaz. Ek olarak tüm sunucu dediğim gibi 3 gün kapalı kaldı sadece gündüz vakitleri yedek sunucuyu aktif ettik mağdur etmemek için. Eğer uzun süre kesinti yaşadıysanız bu cache sebeplidir konuda da belirtmiştik bunu. Siteler bugün de hiç kapanmadı dün de. Süreç esnasında da yardımlarınız için teşekkür eder, yedekleriniz için üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Hayırlı akşamlar.