Zamları savunmuyorum ama;
İPHONE 6 PLUS 128 GB FİYATI
Eski fiyatı: 3.899 TL
Eklenecek olan vergi: 583 TL - 1.166 TL
Yeni fiyat aralığı: 4.482 TL- 5.065 TL
Bu nedir ya ? O telefon çay demliyor mu veya ne bileyim ev süpürme, aradığınız kişi şuan banyoda siz notunuzu bırakın ben iletirim falan diyor mu ?
Babam ilk 3310 aldığında o kadar eğleniyorduk ki sabah akşam oyun oynardık. Şimdi cebimde 350 liraya aldığım Huawei ideos x5 var sd kart dahi koymadım içine.
Arkadaşlarımda var, bütün gün oyun oynuyorlar. Dolmuşta baba oğul gördüm babası oğlanın elinden aldı araba park etme oynadı. İki sevgili var online oyun oynuyorlar ( bütün aktiviteleri bu )
İnsanlar zombi gibi oldu iphone şarjı bitenler zaten direkt zombileşiyor. Samsungcular biraz daha iyi.
Kısacası isterlerse 10K olsun kardeşim. ALMAYIN. Zorla mı aldırıyorlar ? Hatta keşke 10K olsa da kimse almasa/alamasa.
Bilgisayar gerekli bak. Eğitim, gelişim vs vs ama telefona 5k para vermek, ayıp ya.
Aynen hocam senelerdir en fazla 400 lira verdim telefona.
Geçen baya bir para bastım bilgisayar aldım. İçim acıdı mı? Hayır. Çünkü gerekli bu bana.
Ama bir telefona 4k verecek bir akıl da şüphelidir. Senelerdir kullanılsa tamam. Ama en fazla 1 sene sonra tekrar değişiyorlar. Yeni modeli çıkmış diyerekten sonra ağlıyorlar ödeyemiyoruz kartları diye.
Ne arkadaşlarım var cebinde 5 kuruş para yok aldıkları burslarla zar zor geçiniyorlar. Bir elinde 2-3 milyarlık telefon diğer elinde her gün almaya çalıştığı parliament.
İnsanımız komik gerçekten.
Yanlız olmadığımı bilmek güzel. 1 Yıl öncesi 500 tl ye lumia 520 aldım işimi görüyor.
Bu zam söylentileri çıktığında pc alma planımı öne çektim yeni pc aldım(3-4 gün önce).Benimde işimle bağlantılı olduğundan pc ye verdiğim parayı gözüm görmüyor.Ama iş telefona para vermeye gelince elim cebimden çıkmıyor. 3000 tl lik telefon alsam ne yapacağımı düşünüyorum yapılabilecek en iyi şey oyunları takılmadan oynamak yada cam gibi fotoğraf çekmek olur heralde

Yere düşüyor ekran kırılıyor 400-500 tl

aman kalsın.