VDS.TC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtmiş olduğum gibi müşterilerimizin mağdur olmaması adına biz tüm sitelerin yedeklerini aldık lakin konudaki resimde de söylemişim pm ile yüzlerce yedeği tek tek açıp kontrol etmemiz ne yazık ki öyle bir arıza durumunda münkün değil. Veri kaybı olması elbette ki kötü olmuş lakin bu bizim sorumluluğumuzda değildir, şikayet konusu açılması hoş olmamış.
Sitelerde şu anda bir sorun yok dün ve bugun öğlene kadar açılmadı . Dalga geçer gibi içerisinde site yoktu sanırım demeniz sıkıntı zaten . Yoksa problem çıkabilir , dikkat ettiyseniz siz cevrimdışı haldeyken bile bana gönderdiğiniz mesajları madur olmayın diye diğer üyelere açıkladım .

Konu 1 : Link

Konu 2 : Link

Benimle dalga geçer gibi site yokmuş demek yerine yedeği kurtaramadık sanırım , elimizden gelen birsey varsa yardımcı olalım demeniz gönül almak manasında yeterli olurdu . Bir wp kurup 10 sayfa tekrar giremiyecek kadar aciz değiliz . Burda size kızdığım konu ben 3 gün değil 1 haftadır web siteri kapalı iken size sorun çıkartmadan böyle şeylerin olabileceğini söyledim . Reseller kullanıcı adımı ve web sitesinin adresini söylediğim halde sizin ticket açın demeniz bunun üzerine birde site kurulmamış derseniz haklı olarak sinirlenir ve hizmetin sonlanmasını talep ederim .

Karar sizin halen haklı görüyorsanız kendinizi kapatır konuyu sileriz sıkıntı yok .