Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selam arkadaşlar
3 -4 haziran arası sitem tam spam nedeniyle çok hitli bir kelimede gitti ardından sitenin tüm indexleri google dan kalktı sonrasında yıllanmıs bir kısa domaine 301 çektim site 2 sayfaya geldi ve 2 hafta kaldı 10 sayfaya düştü ana kelimelerde gitti tekrar 301 çektim bu sefer sitenin gelmesi oldugundan uzun sürdü ve bi türlü gelmek bilmedi geldiği kelimelerde 90 sıralarda oldu oturmadı site alt kategorielrin bazılarında kafa oldu ama ana kelimelerde böyle bir problem meydana geldi temmuz ayının 3 de tekrar 301 attım fakat bu sefer alt kategori kelimeleri 301 nedeniyle sanırım hala gelmedi ve ana kelimede books.google.com altında 90 sıralara geldi
şimdi kafama takılan şu suan site cezalı durumdamı yoksa 301 oturmasımı bekleniyor ?
cezalı durumdaysa tam spam yedikten sonra 2 ci attıgım 301 de site geldi 2 hafta kaldı bu sorun oldu bunların nedeni nedir ? bu konu hakkında ücretli ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:09:10 -->-> Daha önceki mesaj 18:07:20 --
ve yaklaşık bir ay önce tam spam lı olan ilk site için tekrar bildirimde bulundum sitenin tüm içeriğini kategori ve title isimleri hariç özgün şekidle değiştirdim ve sabah bana o domain için bildirim gelmiş hala uygun olmadığını belirtmiş google o domainden gelen bir cezamıdır bu ?