Sunay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Basit bir ilan sistemi yazdırmak istiyorum php olacak şekilde. Ayrıntılar aşağıdaki gibidir.

1) Üyelik (Ad Soyad, Mail, Doğum Tarihi, Telefon, Şifre )

2) Üye olan kişi ilan verebilecek ama verdiği ilanı sadece yönetici görebilecek. Verdiği ilan sadece text mesaj olarak gönderilcek öyle resim mesim ıvır zıvır olmayacak. Yani bi nevi mesajlaşma sistemi üye ve yönetici arasında.

3) 15 gün siteye üye giriş yapmayan üye otomatik silenecek.

4) İlan gönderirken kategori ve alt kategori seçiminin yanında, il-ilçe-köy-mahalle gibi seçenekler sunulacak. ŞUAN İÇİN SADECE TEK İL ÜZERİNDEN gidilecek.

5) İlan Kategorileri listelenecek, Kategori adlarının yanına parantez içinde toplam verilen ilan sayıları yazılacak.

Sistem bundan ibaret arkadaşlar bi teferruatı yok. Kısacası üye olan kişiyle yönetici arasında mesajlaşma gibi birşey olacak. İlanları diğer üyeler göremiycek yani anlıycanız sadece yöneticiye mesaj yoluyla gönderilcek yönetici ona cevap verecek, üye ona cevap verecek.

Ufak tefek detayları ben size vereceğim. Kategorileri, hangi il olacağını vs. Arayüz kısmına gelince detaylı birşey istemiyorum. Normal kurumsal bir arayüz olsun yeter.

R10 Dışı Skype : sunay.cetin@hotmail.com
merhabalar işinizi hızlı bir şekilde yapalım
irtibat skype :
phpcini@hotmail.com