Gereken herşey yapıldı ayağına kadar script teslim edildi hatta usb belleğimle birlikte verdim, kişi ile görüşmemizde hatalar ile ilgili 1 hafta içinde dönüş sağlayacağını söyledi okeyleştik iş durumumu buna göre ayarlardım fakat kişi 1,5 2 ay sonra dönüş sağladı bunlar bunlar çalışmıyor dedi okey dedim sıraya alıcam mecburen sonrası zaten malum niye sıraya alıyorsun şöyle böyle r10 a seni şikayet ederim falan filan.

İş yapmak için kimse senin keyfini beklemek zorunda değil, eğer keyif yapıyorsan sende herkes gibi zamanını bekleyip işini yaptıracaksın yok yaptırmam diyorsan buyur T.C. Mahkemeleri orda gidip şikayet edebilirsin.

1 - Komik sorunlar olduğunu yazmışsın, sistemi sana teslim ederken php 5.4 üzeri kullanman gerektiğini söyledim inatla 5.3 kullandın.

2 - TR Karakter demişsin ama kurulumda yazan yönergeleri yerine getirmemişsin phpmyadminden karakter setini utf yapman gerekiyordu 15 saniyelik iş.

3 - İsteklerinin hepsi yapıldı mail kayıtları mevcuttur.

Sonuç: isteklerinin arasında extra işler vardı bunu extra olarak fiyatlandırınca tabiki işine gelmedi ve böyle bişey seçtin trader da haksız gönderilmiştir işi teslim aldığına dair + itrader ı aylar önce gönderdin trader ını report ettim.

İşin Teslim edildiğine ve Sonradan Gönderilen Hataların yapıldığına dair kayıtlar:

Üstte yaptım dediğim şeyleri bahane ederek burdada onlarmı için mi para istiyorsun demiş halbuki yapıldığını ben ona yazmıştım bahane üretilecek ya

AYRICA 650 LİRA OLAN ÖDEMEYİ SON ANDA BEN 600 LİRA OLARAK ANLAMIŞIM DİYENDE BEN DEĞİLİM ! SİZ BELEŞE İŞ YAPTIRMAK İSTİYORSUNUZ BUNLARI GECECEKSİNİZ

Konuya gereken açıklama yazıldı bir daha yazmayacağım...