Yanlış düşünuyorsun demişsin ama acıklamanda benı doğrulamışsın.
Hata olacak tabi WHMCS tabiki herkezin işini kolaylaştıran bir yapısı olacak harıl harıl kullanıcı kitlesi olan otomasyon sistemi geliştiriliyor.
Güncellerken belli bir potansiyelini düşünuyor. Clientexec sürekli temlates değişiyor kullanan kişi sayısı belli Clientexec'e gelen destek belli geliştirici tamamen her foksiyonu değişitirip daha güzel şeyler cıkarma cabasında olduğu içindir.
WHMCS bu dereceye bu düşünceler'den dolayı geldi.
Aynı değer diğer otomasyon sistemlerine verilse oda Emin olun. "Developer friendly" olayını en iyi onlar beceriyor olur.
6 Ay geliştirmek istedik diyorsunuz Hostbill ayrıca.
Geliştirmek mi istediniz kullanmakmı istediniz?
Geliştirmek istense Sorunlar: diye bir başlık atmanız yanlış.
Kullanıp sorunlar yaşamış olabilirsiniz.
Yanlış düşünüyorsun demedim , değerlendirmen yanlış dedim. Uzaktan bakınca hepsi hosting otomasyonu ama insanların ihtiyacı demekki whmcs doğrultusunda diyorum.
Çok zor değil sonu RCC gibi olur eğer ki basitlik temelinde olan yapısını komplikeye çevirirse.
Aynı şeyden bahsediyoruz

clientexec kafasına göre değiştirebiliyor sorun yok ama örneğin whmcs hadi sıkıysa templates deki "clientname" variable ı "clientnametext" olarak değiştirsin. Yada tblinvoiceitems tablosunun ismini değiştirsin. Millet bombalar onların binasını
Aynı şans/değer verilse diye bi durum yok. Reklamını iyi yapsın daha iyi olduğunu kanıtlasın gerekiyorsa referans dağıtsın. diyelim ki "whmcs den daha iyi kaynak kullanıyor" yada "bak fatura istediğim gibi"
Bir yazılımdan başka birine geçmek için öncelikle kendi bünyendeki custom developmenti kullanacağın yazılıma uygularsın. %90ı uygulandı, eh dedik; fakat stress testlerimizden geçemedi.
Sonuçta dışardan baktığında laravel de bir framework symfony de fakat kullandığı kaynaklar arasında uçurum var.